Pal Sokoli & Martin Quni "Asht e gjak arbërie"

Mirë se erdhët në faqen e Autorit: Willkommen auf der persönlichen Webseite von: Pal Sokoli

 Asht e gjak arbërie

Është permbledhje e 12 Autorëve shqiptarë qe krijojnë  dhe jetojnë në Gjermani

në perpunim.----

 

Klilko faqën tjetër  "Gjaku i Dashurisë","Das Blut der Liebe","Sängele iubirii"

Ju falemnderit,jepni mbresat tuaja te Gästebuch-Libri i vizitorve ose pelqejeni ne Facebook Ju falenderoj nga zemra për komentet e juaja të sinqerta!

Nach oben