Pal Sokoli - URIME KRISHTLINDJA DHE VITIN E RI

Mirë se erdhët në faqen e Autorit: Willkommen auf der persönlichen Webseite von: Pal Sokoli

                                         

Vëllezër dhe motra shqiptarë, familjarë dhe të afërm, vizitor të kësaj Webfaqje;

 Ju uroj nga Zëmra GËZUAR Vitin  e Ri dhe Krishtlindjen...Ju dëshiroj të gjitha të mirat    e botës për ju dhe Familjët e juaja.

I juaj Pal  Sokoli

                                            https://www.facebook.com/misionikatolik/posts/609490752584149?pnref=story

  Vëllezër dhe motra të dashur shqiptarë, miqë dhe dashamirë, e dashur Familja Sokoli kado qe jeni!

Feliz Natal! Feliz ano novo 

 Për shumë mot Kërshendellat ..             

dhe Urimet më të mira për Vitin e Ri

   

 

 

              PASURI

  Liebe Freunde, Liebe bekante und verwandte !

FRÖHE WEIHNACHTEN UND GUTEN RUTSCH INS NEUE JAHR

DASHURI E SHËNDET

 

U R I M E.. U R I M E.. U R I M  E 

 

 

 

            
MIRË SE VJEN O BUZMI BUJARË...
Me të gjitha të mirat e zotit....

Buzmi bujarë

Buzmi Bujarë

Përzemërsisht: Pal Sokoli

me Familje

 

Ju falemnderit,jepni mbresat tuaja te Gästebuch-Libri i vizitorve ose pelqejeni ne Facebook Ju falenderoj nga zemra për komentet e juaja të sinqerta!

Nach oben