Impressum

Mirë se erdhët në faqen e Autorit: Willkommen auf der persönlichen Webseite von: Pal Sokoli

Impressum

 

MIRË SE ERDHËT

 

Vëllezer dhe motra,klikues të dashur!

Çdo lexuesi qe hynë ne këtë faqe private timen e uroj me një; MIRË SE ERDHE, uroj te ndaheni te kënaqur, por pranoj edhe bashkëpunim me çdo njërin që deshiron, kam hapur edhe faqën për Miqtë, dhe me gjithë deshirë ju publikoj diçka nga krijimet e juaja.

Kjo faqe është exluzivisht kulturore.

Me respekt per lexuesit, me respekt për krijuesit

Pal Sokoli

palsokoli@hotmail.com

ose te kontakti i kësaj faqeje

 

 

 

Kjo faqe është private dhe siç i gëzohet çdo shqipëtar një musafiri të mirë, ashtu i gëzohem edhe unë çdo klikuesi qe nëpë rrugët virtuale ka gjetur derën e kësaj Faqe-je.

Këtu mos pritni të gjeni politikë, as debate exluzive politike apo religjioze, këtu ka diçka nga veprimtaria ime krijuese letrare, ka vënd edhe për miqtë, pastaj edhe per Familjen dhe  perjetimet  nëpër kohë të ndryshme. Ka vënd edhe për  pershendetjet, ndihmën apo sygjerimet e juaja.

Ju falënderoj për vizitën dhe ju uroj të gjitha të mirat në Jetë!

Pal Sokoli 

klikoni ketu te hapni Web-Faqe te re

 

 

 

 

 

 

Ju falemnderit,jepni mbresat tuaja te Gästebuch-Libri i vizitorve ose pelqejeni ne Facebook Ju falenderoj nga zemra për komentet e juaja të sinqerta!

Nach oben