Foto nga takimi i Kehlit 17Maj 09

Mirë se erdhët në faqen e Autorit: Willkommen auf der persönlichen Webseite von: Pal Sokoli

 

Foto nga takimi i Kehlit 17Maj 09


 

 

             

       Pal Sokoli&Enver Petrovci                                                         Pal Sokoli & Ilir Shaqiri             

          

Grupi konkurues në "Pasioni im" në Kehl-Gjermani,17Maj.09                 Musa Mulolli - Recitim

         Pasioni im është kënga shqip

   

Juria:Enver Petrovci,Ilir Shaqiri dhe Rifat Avdiu                              Me violinë

  

Kosovar Morina me Çifteli                                                                    Kënga shqipe nuk harrohet ne mërgatë

Publiku me kuriozitet pret paraqitjen e talentëve të rinj nga Gjermania

 

Ju falemnderit,jepni mbresat tuaja te Gästebuch-Libri i vizitorve ose pelqejeni ne Facebook Ju falenderoj nga zemra për komentet e juaja të sinqerta!

Nach oben